Print
 
 

Bregje Mollee

Bregje Mollee (1973) is domeinleider Human Resources bij de VSNU. Ze voert onder andere de cao-onderhandelingen namens de universiteiten. Bregje heeft veel ervaring aan de onderhandelingstafel. Van 2000 tot 2006 werkte ze bij CNV Publieke Zaak. Ze sloot in die periode sociale plannen af op het gebied van de zorg en behartigde de belangen van KPN-personeel bij verschillende reorganisaties. Ook sloot ze cao’s af, onder andere bij KPN. Tussen 2006 en 2010 zat Bregje, zoals ze dat zelf zegt, 'aan de andere kant van de tafel'. Ze werkte toen als adviseur arbeidszaken bij Transavia en was verantwoordelijk voor het ontwikkelen en formuleren van beleid en regelgeving rond de arbeidsvoorwaarden van het cabinepersoneel.

Bregje studeerde HBO-verpleegkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna volgde ze de master cultuur, organisatie en management aan de Vrije Universiteit. In 2011 rondde ze de master HRM af aan de Universiteit van Amsterdam.

De cao-onderhandelingen zijn een van de taken van Bregje bij de VSNU. Daarnaast zorgt ze voor het strategische beleid rond Human Resources. Met haar team wil ze HR nog nadrukkelijker op de kaart zetten bij universiteiten en bestuurders.

Bregje Mollee

“Ik zoek naar win-winsituaties voor zoveel mogelijk partijen en houd het eigenbelang in de gaten.”

Bregje Mollee
Domeinleider HR

E-mail: mollee@vsnu.nl
Tel. 06 27 01 47 39

Onderwerpen:

Human Resources
CAO
Personeelsbeleid