Nieuwsberichten

Nationale Alumni Enquête online

Nationale Alumni Enquête online

Bent u tussen 1 oktober 2015 en 30 september 2016 afgestudeerd aan een universitaire masteropleiding? Dan heeft u waarschijnlijk onlangs een uitnodiging ontvangen om deel te namen aan het Nationale Alumni Onderwijs (NAE).   
 
De universiteiten doen dit onderzoek omdat ze graag willen weten hoe het met u gaat, anderhalf jaar na afstuderen. Heeft u een plek gevonden op de arbeidsmarkt? Is dat een plek om te blijven of juist een goede baan om door te groeien? Bent u tevreden over wat uw masteropleiding heeft bijgedragen aan het vinden (of juist niet vinden) van een baan? Zou u als u nog eens zou moeten kiezen voor masteropleiding dezelfde opleiding kiezen als die u anderhalf jaar geleden heeft afgerond?
 
Met de uitkomsten van het onderzoek probeert uw universiteit de opleiding te verbeteren zodat toekomstig afgestudeerden beter voorbereid zijn op de arbeidsmarkt.
 
Check uw email of je brievenbus voor de uitnodiging met daarin een persoonlijke aanmeldlink. De uitnodiging is namens je universiteit verstuurd door onderzoeksbureau DESAN. 
 
Als u geen uitnodiging heeft ontvangen, maar wel de vragenlijst wil invullen, dan kunt u op de website www.nationalealumnienquete.nl inloggen met uw voormalig studentnummer en geboortedatum. Dan krijgt u alsnog toegang tot de vragenlijst. 
 
Namens alle universiteiten en aankomende studenten: hartelijk dank voor uw medewerking!