Input VSNU formatie-onderhandelingen


De VSNU heeft de belangrijkste speerpunten voor de universiteiten aan de onderhandelende partijen in de formatie gestuurd.

 

Nieuwsbericht

 

Campus NL: 'investeren in de toekomst'


Door de digitalisering kunnen studenten steeds meer buiten de universiteitscampus studeren. Toch is de student juist vaker op de campus te vinden dan tien jaar geleden.

 

 

Campus NL

 

Nederland gidsland en proeftuin voor digitale samenleving


Universiteiten roepen gezamenlijk op tot nationaal initiatief. Daarnaast roept een brede coalitie in een Manifest het kabinet op tot meer actie rond digitalisering.

 

Nieuws

 

 

Open access

VSNU werkt aan open access van wetenschappelijke publicaties voor iedereen. Lees meer over de actuele stand van zaken en achtergrond.


Open access

Horizon 2020

VSNU Position Paper Horizon 2020 roept op tot verhoging onderzoeksbudget EU.

 

 

Horizon 2020

 

 

Dynamiek op academische arbeidsmarkt


In 2016 heeft SoFoKleS zich samen met de universiteiten ingezet om de academische arbeidsmarkt gezond en aantrekkelijk te houden. In het e-zine leest u alles over de ervaringen en resultaten daarvan.

 

 

E-zine

 

 

 

44

 

Getal

 

 

@VSNU

De VSNU en de vier werknemersorganisaties hebben een onderhandelaarsakkoord bereikt over de nieuwe CAO: https://t.co/VtkPWTjfwY
3 uur geleden
RT @Nuffic: Nederlands onderwijs populairder dan ooit! https://t.co/PhqHDP9NlP
4 uur geleden
Kabinetsformatie vandaag van start. VSNU levert input: https://t.co/lWeXJvFuEU https://t.co/WcnqfWUIyU
22 uur geleden
RT @feldberg_wouter: Voor @deVSNU bij @NethERbxl waar belang van excellentie wordt onderstreept in H2020 en de opvolger daarvan. https://t.
2 dagen geleden
RT @euresnederland: Dankzij @ErasmusPlus zijn 4.4 miljoen #studenten voor studie of stageplek naar het buitenland gegaan! Meer weten: http
3 dagen geleden
RT @NUnl_Wetenschap: Nederlandse wetenschappers ontwikkelen technologie voor NASA-missie: https://t.co/jPMc1I7blr
3 dagen geleden
4 dagen geleden
RT @Moedas: There is no excellence without integrity: new EU Code for #ResearchIntegrity sets high standards. Congrats to #ALLEA https://t.
6 dagen geleden
Voorzitter Stichting de Nationale DenkTank Louise Gunning presenteert het thema van 2017: iedereen perspectief op https://t.co/hSgty44GQi
6 dagen geleden
RT @AartClaassens: Veel interesse voor bijeenkomst 'welk gras is groener' over carrièremogelijkheden buiten de wetenschap @VUamsterdam . @
6 dagen geleden